SBM

Personeelsadvies
& competentie-
management

Bedrijfsoplossingen
op maat

Open bedrijfs-
opleidingen

header

Gratis ontbijtsessie Kortrijk: Talentspotter

Concept

Ook op zoek naar technisch personeel?

De talentspotter is een online tool die kan ingezet worden bij recrutering van technische profielen. Via deze tool krijg je in een klein uurtje een duidelijke foto: het Denken, Kennen, Kunnen én Zelfreflectie van een kandidaat op één grafiek. Hierdoor heb je in heel korte tijd heel veel informatie voor het persoonlijk gesprek.

De juiste match in minder dan één uur. Objectieve meting.

De volledige bevraging is getoetst aan het niveau van de beroepskwalificaties van "onderhoudstechnicus" en "elektromecanicien". Niveau 4-5 volgens de Vlaamse kwalificatiestructuur boven niveau vroegere A2 en net onder Bachelor.

PROGRAMMA

De onderdelen van de Talentspotter:

1. Zelfinschatting: Wat DENK ik te kunnen?

2. Kennistest: Wat KEN ik?

3. Praktijkervaring: Wat KAN ik?

4. Zelfreflectie: Hoe zie ik MEZELF nu?

Deze tool is momenteel ontwikkeld voor de (potentiële) technieker (elektromecanicien) die een productiebedrijf draaiende moet houden.

De kracht van de tool zit hem in het vergelijken van de harde test met de zelfinschatting van de kandidaat vóóraf, in combinatie met zijn zelfreflectie.

De tool hebben we dan ook volledig in eigen beheer, zowel inhoudelijk als softwarematig. Dit wil zeggen dat we de tool indien nodig ook graag aanpassen aan uw wensen. (andere inhouden, accenten, talen,...).

Vragen?

Neem contact op met: kurt.demurie@sbm.be

 

Onze partners

Met de steun van

© Copyright 2017 door Skilliant cvba| Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden
m.z. Spoorwegstraat 14 | 8200 Brugge België